Popis produktu
Specifikace
Články a recenze
Související produkty
Domácí jogurty jsou prostě nejlepší. Jogurtovač Yogurella se sedmi samostatnými skleničkami je malý šikovný pomocník do kuchyně, který vyrobí až 1,3 kg jogurtu najednou mnohem levněji, než kdybyste ho kupovali v obchodě. Už žádné luštění malých písmenek na etiketách, vyhazování plastových kelímků a cesty do obchodu. Váš domácí jogurt bude obsahovat jen to, co do něj dáte. Pokud trpíte intolerancí nebo alergií na laktózu, vyrobíte si bezlaktózový jogurt, jogurt řeckého typu nebo další alternativy. Stejně tak můžete experimentovat i s rostlinnými a veganskými variantami (např. sojový jogurt, jogurt z kokosového mléka a další).
Postup výroby je velmi jednoduchý, základním receptem, jak vyrobit domácí jogurt v jogurtovači je tento:
1. Pro začátek vám bude stačit 125 ml obyčejného nebo holandského jogurtu s co nejvzdálenějším datem spotřeby
2. Jogurt rozmícháte buď v pasterizovaném mléku, nebo v mléku, které jste nechali projít 80°C teplotou
3. Smíchanou směs nalijete do jednotlivých skleniček, vložíte do přístroje a zapnete.
4. Po 12 hodinách je hotovo. Jogurt stačí jen vychladit v lednici, a vy si na něm můžete pochutnat.
Hotový jogurt si můžete dosladit, ozdobit marmeládou, oříšky, ovocem nebo nechat jen tak. Experimentujte i s veganskými, bezlaktózovými nebo rostlinnými domácími jogurty.
Popis produktu
Domácí jogurty jsou prostě nejlepší. Jogurtovač Yogurella se sedmi samostatnými skleničkami je malý šikovný pomocník do kuchyně, který vyrobí až 1,3 kg jogurtu najednou mnohem levněji, než kdybyste ho kupovali v obchodě. Už žádné luštění malých písmenek na etiketách, vyhazování plastových kelímků a cesty do obchodu. Váš domácí jogurt bude obsahovat jen to, co do něj dáte. Pokud trpíte intolerancí nebo alergií na laktózu, vyrobíte si bezlaktózový jogurt, jogurt řeckého typu nebo další alternativy. Stejně tak můžete experimentovat i s rostlinnými a veganskými variantami (např. sojový jogurt, jogurt z kokosového mléka a další).
Postup výroby je velmi jednoduchý, základním receptem, jak vyrobit domácí jogurt v jogurtovači je tento:
1. Pro začátek vám bude stačit 125 ml obyčejného nebo holandského jogurtu s co nejvzdálenějším datem spotřeby
2. Jogurt rozmícháte buď v pasterizovaném mléku, nebo v mléku, které jste nechali projít 80°C teplotou
3. Smíchanou směs nalijete do jednotlivých skleniček, vložíte do přístroje a zapnete.
4. Po 12 hodinách je hotovo. Jogurt stačí jen vychladit v lednici, a vy si na něm můžete pochutnat.
Hotový jogurt si můžete dosladit, ozdobit marmeládou, oříšky, ovocem nebo nechat jen tak. Experimentujte i s veganskými, bezlaktózovými nebo rostlinnými domácími jogurty.
Specifikace
Články a recenze
Související produkty a alternativy