Logo webu
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Otevřít vyhledávání
Otvoriť menu

Vychytávky do kuchyně – výrobník sýru B-Cheese od Ariete

Ahoj, opět vás vítám v mém seriálu, v němž vám představuji vychytávky z mé kuchyně. Už víte, že mám ráda produkty, které mi ušetří čas, a zároveň jako máma dvou dětí dbám o to, co dávám své rodině na talíř. Dnešní superhrdina z mé kuchyně je velmi netradiční italský pomocník – výrobník sýrů.

U nás není výroba sýrů tak tradiční jako v Itálii nebo Francii. Není nám však ani úplně cizí. Děláte si i vy doma sýry? A proč se nepokusit vyrobit domácí mozzarellu, ricottu, bylinný sýr, gorgonzolu a další lahodné sýry či jogurty? Jak takový výrobník sýru B-Cheese funguje a z čeho se tento inteligentní hrnec skládá se dozvíte ve videu níže. Abyste měli jasnější představu o tom, co to obnáší a co k tomu potřebujete, vyrobila jsem mozzarellu. Rodina ocenila její chuť, já čerstvost a jednoduchost přípravy. Tento můj poklad sice neušetří váš čas, ale významně přispěje ke kvalitě stravy u vás doma, navíc si jej můžete připravit přesně podle své chuti.

Pokud se zajímáte o to, jak si můžete připravit další druhy sýrů a jogurtů, podívejte se na videa od italského šéfkuchaře.

Pošlete článek známému